Warning: Declaration of HSM_PageTitle::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/page_title.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_Description::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/description.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_NoIndex::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/noindex.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_Tags::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/tags.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_JavaScript::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/javascript.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::load($meta) should be compatible with HSM_Module::load($meta = '') in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0 Warning: Declaration of HSM_Stylesheet::init() should be compatible with HSM_Module::init($args) in /www/virtual/h/hellostudio/htdocs/prettywedding/wp-content/plugins/headspace2/modules/page/stylesheet.php on line 0 lody z koktajli | Pretty Wedding

Jeżeli tak jak my uwielbiacie kubański koktajl Mojito i soczyste arbuzy, gwarantujemy, że będziecie zachwyceni naszym postem! Ponieważ, wyłącznie dla Was mamy dzisiaj instrukcje jak zamrozić wasze ukochane Mojito. Pamiętajcie jednak, że zanim zdecydujecie się zjeść parę sztuk tej zamrożonej dobroci, że działa on tak samo jak wasz ulubiony koktajl w szklaneczce – delektujcie się z umiarkowaniem ; )

Arbuzowy Mojito w Lodzie na Patyku
· 2 ½ szklanki pokrojonego w kostkę arbuza
· 2 oz świeżego soku z limonki
· 1 oz prostego syropu miętowego (przepis poniżej)
· 8 oz lekkiego rumu (może być biały)
· 14 oz wody mineralnej

Instrukcje:
1. Zmiksuj pokrojonego arbuza, aż puści sok i będzie mięsisty;
2. Połącz sok arbuza, sok z limonki, syrop miętowy i rum w shakerze i dobrze wymieszaj. Wypełnij foremki na lody  do 3/4, a do reszty dolej wody mineralnej i dobrze wszystko pomieszaj;
3. Włóż do zamrażarki, a po około 2 godzinach jak mieszanina zacznie krzepnąć będzie się trzymać w pozycji pionowej. Włóż patyczek do lodów i dokończ zamrażanie przez noc.

Aby zamrożone lody łatwo wyciągnąć z formy, trzeba wsadzić je na chwilę pod gorącą wodę aby się poluzowały.

Syrop miętowy:
(Będzie więcej syropu niż potrzebujesz, ale możesz go wykorzystać do innych koktajli)
· 1/2 szklanki wody
· 1/2 szklanki cukru
· 1 szklanki liści mięty, luźno pakowane

Instrukcje:
1. Zagotuj cukier z wodą w garnku, aż cukier się rozpuści. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej i wsyp liście mięty. Pozwól, aby się dobrze nasączyły przez ok. 20 minut. Odcedź i wyrzuć liście.

Inspiracja zaczerpnięta z bloga endlesssimmer.com.

Zobacz podobne inspiracje:

Witamy kochani, mamy nadzieję, że mieliście fantastyczny, słoneczny weekend! Zaczniemy ten tydzień z ciekawą propozycją na ślub latem – lodami na patyku z… koktajli! Doskonałe na letni, ciepły dzień ślubu. Te lody są nie tylko fajne, ale też ładnie wyglądają i są po prostu przepyszne. Orzeźwiający poczęstunek dla gości … z odrobiną kopa! Idealna, wymarzona przekąska letnia. Nie trzeba czekać w kolejce do baru. Poczęstujcie gości lodowym koktajlem! Możecie serwować lody w kolorze, który odpowiada kolorystyce waszego ślubu lub, który reprezentuje wasze ulubione drinki lub osobowość. Co o nich myślicie? Dacie im szansę na swoim weselu?

Lody na ślubie w lecie

Znalezione na: 1. style me pretty / 2. bakersroyale.com / 3. endlesssimmer.com / 4. southernliving.com / 5. google / 6. lickyourownbowl.wordpress.com

Pomysły na ślub latem

Znalezione na: 1. sugarandcharmblog.com / 2. madamecupcake.tumblr.com / 3. musingsofanightowl.blogspot.com / 4. raspberrytart.tumblr.com / 5. bakersroyale.com / 6. endlesssimmer.com

Zobacz podobne inspiracje:

Jeżeli tak jak my uwielbiacie kubański koktajl Mojito i soczyste arbuzy, gwarantujemy, że będziecie zachwyceni naszym postem! Ponieważ, wyłącznie dla Was mamy dzisiaj instrukcje jak zamrozić wasze ukochane Mojito. Pamiętajcie jednak, że zanim zdecydujecie się zjeść parę sztuk tej zamrożonej dobroci, że działa on tak samo jak wasz ulubiony koktajl w szklaneczce – delektujcie się z umiarkowaniem ; )

Arbuzowy Mojito w Lodzie na Patyku
· 2 ½ szklanki pokrojonego w kostkę arbuza
· 2 oz świeżego soku z limonki
· 1 oz prostego syropu miętowego (przepis poniżej)
· 8 oz lekkiego rumu (może być biały)
· 14 oz wody mineralnej

Instrukcje:
1. Zmiksuj pokrojonego arbuza, aż puści sok i będzie mięsisty;
2. Połącz sok arbuza, sok z limonki, syrop miętowy i rum w shakerze i dobrze wymieszaj. Wypełnij foremki na lody  do 3/4, a do reszty dolej wody mineralnej i dobrze wszystko pomieszaj;
3. Włóż do zamrażarki, a po około 2 godzinach jak mieszanina zacznie krzepnąć będzie się trzymać w pozycji pionowej. Włóż patyczek do lodów i dokończ zamrażanie przez noc.

Aby zamrożone lody łatwo wyciągnąć z formy, trzeba wsadzić je na chwilę pod gorącą wodę aby się poluzowały.

Syrop miętowy:
(Będzie więcej syropu niż potrzebujesz, ale możesz go wykorzystać do innych koktajli)
· 1/2 szklanki wody
· 1/2 szklanki cukru
· 1 szklanki liści mięty, luźno pakowane

Instrukcje:
1. Zagotuj cukier z wodą w garnku, aż cukier się rozpuści. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej i wsyp liście mięty. Pozwól, aby się dobrze nasączyły przez ok. 20 minut. Odcedź i wyrzuć liście.

Inspiracja zaczerpnięta z bloga endlesssimmer.com.

Zobacz podobne inspiracje:

Witamy kochani, mamy nadzieję, że mieliście fantastyczny, słoneczny weekend! Zaczniemy ten tydzień z ciekawą propozycją na ślub latem – lodami na patyku z… koktajli! Doskonałe na letni, ciepły dzień ślubu. Te lody są nie tylko fajne, ale też ładnie wyglądają i są po prostu przepyszne. Orzeźwiający poczęstunek dla gości … z odrobiną kopa! Idealna, wymarzona przekąska letnia. Nie trzeba czekać w kolejce do baru. Poczęstujcie gości lodowym koktajlem! Możecie serwować lody w kolorze, który odpowiada kolorystyce waszego ślubu lub, który reprezentuje wasze ulubione drinki lub osobowość. Co o nich myślicie? Dacie im szansę na swoim weselu?

Lody na ślubie w lecie

Znalezione na: 1. style me pretty / 2. bakersroyale.com / 3. endlesssimmer.com / 4. southernliving.com / 5. google / 6. lickyourownbowl.wordpress.com

Pomysły na ślub latem

Znalezione na: 1. sugarandcharmblog.com / 2. madamecupcake.tumblr.com / 3. musingsofanightowl.blogspot.com / 4. raspberrytart.tumblr.com / 5. bakersroyale.com / 6. endlesssimmer.com

Zobacz podobne inspiracje:

Jeżeli tak jak my uwielbiacie kubański koktajl Mojito i soczyste arbuzy, gwarantujemy, że będziecie zachwyceni naszym postem! Ponieważ, wyłącznie dla Was mamy dzisiaj instrukcje jak zamrozić wasze ukochane Mojito. Pamiętajcie jednak, że zanim zdecydujecie się zjeść parę sztuk tej zamrożonej dobroci, że działa on tak samo jak wasz ulubiony koktajl w szklaneczce – delektujcie się z umiarkowaniem ; )

Arbuzowy Mojito w Lodzie na Patyku
· 2 ½ szklanki pokrojonego w kostkę arbuza
· 2 oz świeżego soku z limonki
· 1 oz prostego syropu miętowego (przepis poniżej)
· 8 oz lekkiego rumu (może być biały)
· 14 oz wody mineralnej

Instrukcje:
1. Zmiksuj pokrojonego arbuza, aż puści sok i będzie mięsisty;
2. Połącz sok arbuza, sok z limonki, syrop miętowy i rum w shakerze i dobrze wymieszaj. Wypełnij foremki na lody  do 3/4, a do reszty dolej wody mineralnej i dobrze wszystko pomieszaj;
3. Włóż do zamrażarki, a po około 2 godzinach jak mieszanina zacznie krzepnąć będzie się trzymać w pozycji pionowej. Włóż patyczek do lodów i dokończ zamrażanie przez noc.

Aby zamrożone lody łatwo wyciągnąć z formy, trzeba wsadzić je na chwilę pod gorącą wodę aby się poluzowały.

Syrop miętowy:
(Będzie więcej syropu niż potrzebujesz, ale możesz go wykorzystać do innych koktajli)
· 1/2 szklanki wody
· 1/2 szklanki cukru
· 1 szklanki liści mięty, luźno pakowane

Instrukcje:
1. Zagotuj cukier z wodą w garnku, aż cukier się rozpuści. Pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej i wsyp liście mięty. Pozwól, aby się dobrze nasączyły przez ok. 20 minut. Odcedź i wyrzuć liście.

Inspiracja zaczerpnięta z bloga endlesssimmer.com.

Zobacz podobne inspiracje:

Witamy kochani, mamy nadzieję, że mieliście fantastyczny, słoneczny weekend! Zaczniemy ten tydzień z ciekawą propozycją na ślub latem – lodami na patyku z… koktajli! Doskonałe na letni, ciepły dzień ślubu. Te lody są nie tylko fajne, ale też ładnie wyglądają i są po prostu przepyszne. Orzeźwiający poczęstunek dla gości … z odrobiną kopa! Idealna, wymarzona przekąska letnia. Nie trzeba czekać w kolejce do baru. Poczęstujcie gości lodowym koktajlem! Możecie serwować lody w kolorze, który odpowiada kolorystyce waszego ślubu lub, który reprezentuje wasze ulubione drinki lub osobowość. Co o nich myślicie? Dacie im szansę na swoim weselu?

Lody na ślubie w lecie

Znalezione na: 1. style me pretty / 2. bakersroyale.com / 3. endlesssimmer.com / 4. southernliving.com / 5. google / 6. lickyourownbowl.wordpress.com

Pomysły na ślub latem

Znalezione na: 1. sugarandcharmblog.com / 2. madamecupcake.tumblr.com / 3. musingsofanightowl.blogspot.com / 4. raspberrytart.tumblr.com / 5. bakersroyale.com / 6. endlesssimmer.com

Zobacz podobne inspiracje:

Categories

Reklama

hello! Studio